OST- & DRYCKESPROVNINGAR – EN SMAKKOMBINATION SOM MÅSTE UPPLEVAS

På festivalen arrangeras våra populära ost- & dryckesprovningar där ni under ca 45 minuter får uppleva smakkombinationer utöver det vanliga. Under ledningen av en expert får ni lära er mer om hur ost och dryck matchas på bästa sätt. Mer information om respektive provning presenteras inom kort – men vill ni vara säker på att få plats, boka er biljett redan nu, då dessa provningar historiskt sett alltid blir fullbokade långt innan festivalen. Vänligen observera att ni utöver själva biljetten till ost- och dryckesprovningen även behöver köpa entrébiljett till festivalen. 

Fredag 14 februari
16.00 Ost & Ölprovning
17:30 Ost & Vinprovning
19:00 Ost & Bubbelprovning

Lördag 15 februari
11:00 Ost & Vinprovning
15:00 Ost & Bubbelprovning
17:00 Ost & Ölprovning

Söndag 16 februari
11:00 Ost & Bubbelprovning
13:00 Ost & Vinprovning
14:30 Ost & Ölprovning

Boka provningar här.

Gå på ostsafari!

Vill du lära dig mer om den svenska ostens historia, om de svenska ostproducenterna och hitta festivalens ostguldkorn – då ska du definitivt boka in dig på en ostsafari! Under ledning av en expert får du följa med runt på festivalen och höra om olika utställares historia samtidigt som ni provsmakar expertens favoritostar.

En safari är helt enkelt ett måste för dig som älskar ost lite extra mycket!

Boka här.

Nytt grafiskt utseende och ny hemsida

Varmt välkommen till Ostfestivalen – vad kul att just du har hittat till vår hemsida! Vi planerar just nu för fullt inför den sjunde upplagan av festivalen, som går av stapeln den 14 – 16 februari på anrika Münchenbryggeriet, mitt i centrala Stockholm.

Stundande Ostfestivalen bjuder på många spännande nyheter med fokus på att höja besökarupplevelsen. Ni som har besökt Ostfestivalen tidigare ser säker exempelvis att festivalen har fått ett nytt grafiskt utseende. Syftet med det är bland annat för att tydliggöra att festivalen är en hyllning till svensk ost.

Fler nyheter om festivalen, vilka utställare som kommer medverka och mycket mer publiceras löpande här på hemsidan. Så håll koll här och på vår facebooksida för att inte missa några nyheter.

Väl mött!

//Ostfestivalen