OST- & DRYCKESPROVNINGAR – EN SMAKKOMBINATION SOM MÅSTE UPPLEVAS

På festivalen arrangeras våra populära ost- & dryckesprovningar där ni under ca 45 minuter får uppleva smakkombinationer utöver det vanliga. Under ledningen av en expert får ni lära er mer om hur ost och dryck matchas på bästa sätt. Vill ni vara säker på att få plats, boka er biljett redan nu, då dessa provningar historiskt sett alltid blir fullbokade långt innan festivalen. Vänligen observera att ni utöver själva biljetten till ost- och dryckesprovningen även behöver köpa entrébiljett till festivalen. 

Fredag 14 februari
16.00 Ost & Ölprovning
17:30 Ost & Vinprovning
19:00 Ost & Bubbelprovning

Lördag 15 februari
11:00 Ost & Vinprovning
13:00 Ost & Bubbelprovning
15:00 Ost & Bubbelprovning
17:00 Ost & Ölprovning

Söndag 16 februari
11:00 Ost & Bubbelprovning
13:00 Ost & Vinprovning
14:30 Ost & Ölprovning

Boka provningar här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *