Nytt grafiskt utseende och ny hemsida

Varmt välkommen till Ostfestivalen – vad kul att just du har hittat till vår hemsida! Vi planerar just nu för fullt inför den sjunde upplagan av festivalen, som går av stapeln den 14 – 16 februari på anrika Münchenbryggeriet, mitt i centrala Stockholm.

Stundande Ostfestivalen bjuder på många spännande nyheter med fokus på att höja besökarupplevelsen. Ni som har besökt Ostfestivalen tidigare ser säker exempelvis att festivalen har fått ett nytt grafiskt utseende. Syftet med det är bland annat för att tydliggöra att festivalen är en hyllning till svensk ost.

Fler nyheter om festivalen, vilka utställare som kommer medverka och mycket mer publiceras löpande här på hemsidan. Så håll koll här och på vår facebooksida för att inte missa några nyheter.

Väl mött!

//Ostfestivalen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *